SIS ELSA Iasi

afis SIS final mic

În perioada 15-21 aprilie va fi organizat din nou, mult așteptatul SIS la Iași! Știm că cei ce ne-au vizitat până acum au avut o experiență pe masură tocmai de aceea așteptăm de data aceasta 4 ELSAci dornici de a petrece o saptămână în spirit ELSAc ieșean.

Programul academic va fi unul inedit, având posibilitatea de a face practică la Parchetul Militar. Despre cazare nu-ti fă griji, ne ocupăm noi ! Campusul universitar este deja pregătit de oaspeți !

Programul social nu va fi mai prejos, Iașiul are atât de multe de oferit pe plan cultural și social : Palatul Culturii, Muzeele de Artă, Casa Vasile Pogor, Muzeul Unirii, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” cu cea mai lungă tradiție în spate, sunt doar câteva din obiective.

Cum ar fi să faci o plimbare la umbra ”Teiului lui Eminescu” sau în cea mai veche grădină botanică din România? Toate acestea sunt mai aproape decât crezi! Nu ezita ! Trimite o scrisoare de intentie pana sâmbătă 13 aprilie, ora 14:00 la adresa  vpstep@iasi.elsa.ro Te asteptam cu drag!

Urmărește evenimentul și pe facebook pentru noutăți:  https://www.facebook.com/events/518963288149794/

Această intrare a fost publicată în STEP . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *