Postuniversitaria – 2013

POSTUNIVERSITARIA

– peste 130 de stagii de practică oferite studenţilor la Drept –


Postuniversitaria - oct 2013

Asociația Europeană a Studenților în Drept, ELSA Iași, anunță prima sesiune de stagii de practică prin programul Postuniversitaria, continuând tradiția unui program de anvergură. Pentru a pregăti viitorii juriști, se oferă șansa efectuării unui stagiu de practică cu o durată de două săptămâni chiar din anul I de studiu. 

Acest tip de activitate conturează clar scopul asociației ELSA Iași, cel de a contribui la educația juridică a studenților și de a oferi studenților la drept oportunități complementare programelor de studiu din facultăți. Mai mult, în acest fel studenții au posibilitatea de a intra în contact cu profesioniști ai dreptului chiar din primul an de studiu și de a-și contura o viziune clară asupra opțiunii pe care o vor exprima în vederea alegerii unei profesii juridice.  

Prin intermediul departamentului STEP (Student Trainee Exchange Programme) din cadrul ELSA Iași studenții au posibilitatea de a efectua un astfel de stagiu de practică la diverse instituții cu profil juridic din Iași: Judecătoria Iași, Tribunalul Iași, Curtea de Apel Iași, Prefectura Iași, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, cabinete notariale, consilieri juridici, parchete, executori judecătorești, OSIM,  precum și alte asemenea instituții.

Prezentarea evenimentului și a stagiilor de practică va avea loc marţi, 15.10.2013 la ora 14:00, în Amf. P10 (corp A, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”), studenții interesați fiind selectați ulterior în baza unui interviu.

 

Această intrare a fost publicată în STEP . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *