International Study Visit Bruxelles

bruxelles

Știm că ,,bobocii” sunt nerăbdători să pășească pentru prima data în calitate de studenți în sălile de curs ale Facultății de Drept! Chiar dacă mai sunt câteva zile de vacanță, ELSA Iași își propune să îi introducă pe aceștia în atmosfera studențească și mai ales în spiritul ELSAc prezentându-le câteva dintre proiectele pe care ELSA Iași le-a organizat în anul universitar 2015-2016 .

Începem prin a prezenta cel mai important proiect al nostru și anume: Vizitele internationale de studiu (International Study Visit), desfășurate la sediul de la Bruxelles a Parlamentului European. Ne putem mândri cu faptul că suntem singurul Grup Local din rețeaua ELSA România care a organizat acest proiect și nu doar o dată, ci de două ori în cursul anului 2015-2016. Astfel, peste 50 de studenți la Drept au avut prilejul să vadă și să înțeleagă mecanismele de funcționare ale Uniunii Europene și să facă încă un pas atât în dezvoltarea profesională cât și culturală.

Dacă v-am stârnit interesul, vă invităm să urmăriți pagina ELSA Iași pentru a afla detalii și despre celelalte proiecte!

Această intrare a fost publicată în S&C . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *