Clubul de Dezbateri

afis debate club mic
Asocia
ţia Europeană a Studenţilor la Drept (ELSA) organizează periodic un proiect ce are menirea de a dezvolta spiritul juridic al studenţilor, de a promova şi de a impulsiona activitatea creativă a membrilor săi prin intermediul unei întâlniri în care se discută, argumentat, despre diverse teme cotidiene.


„Clubul de Dezbateri” este un proiect al Departamentului “Activităţi Academice” din cadrul ELSA Iaşi, ce are la bază întâlnirea studenţilor în vederea dezbaterii unora dintre cele mai controversate subiecte din scena vieţii
contemporane. Dobândirea şi dezvoltarea abilităţilor oratorice şi de comunicare, munca în echipă şi spiritul de iniţiativă sunt scopuri finale ale proiectului, care presupune de asemenea respectarea regulilor de bază ale dezbaterilor şi oratoriei. 


În vederea unor avocaţi, judecători sau procurori de succes, participarea la acest proiect aduce un plus studenţilor tocmai prin dezvoltarea abilitaţilor mai sus menţionate, esenţiale în domeniul juridic.
Clubul se reuneşte saptămânal, iar temele avute în vedere implică şi aspecte referitoare la mediul juridic. 


Înscrierile se pot face până pe data de 18.04.2013, în echipe de cate 3 membri, iar taxa de participare este de 10 RON de persoană. Premiile acordate la final vor consta în bani, locuri de practica şi c
ărţi.


Vă puteţi înscrie la adresa de e-mail  andreea_iuliana_racu@yahoo.com sau la numărul de telefon 0753572206.

Vă aşteptăm!

Această intrare a fost publicată în AA . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *