Concursul National de Procese Simulate – René Cassin


Concursul Naţional de Procese Simulate – Ren
é Cassin

Drepturile Omului

rene cassin

ELSA Iaşi are onoarea de a organiza, în premieră, Concursul Naţional de Procese Simulate – René Cassin, având drept tematică drepturile omului.

Evenimentul îşi propune să reunească cei mai buni studenţi ai Facultăţilor de Drept aparţinând universităţilor din întreagă ţară şi să îi ajute pe aceştia să aplice în mod concret cunoştinţele teoretice dobândite prin intermediul studiului. Astfel, participanţii au şansa de a rezolva probleme din practica judiciară şi de a pleda în cadrul unui proces simulat dinamic şi competitiv în faţa unui juriu format din practicieni ai domeniului juridic.

Etapa orală a concursului va avea loc pe data de 5 aprilie 2014, începând cu ora 10, în cadrul Curţii de Apel Iaşi. În acest an, ne bucurăm de prezenţa participanţilor din principalele centre universitare din ţară precum Bucureşti, Constanţa sau Timişoara, fiecare oraş fiind reprezentat de o echipă formată din doi studenţi.

În organizarea acestui eveniment, ELSA Iaşi se bucură de sprijinul Curtii de Apel Iaşi şi al  Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza.

Această intrare a fost publicată în ELSA . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *