Andreea Rusu – Vicepreşedinte Marketing

 Motto:”Take the first step in faith. You don’t have to see the whole staircase, just take the first  step.” M.King

Ce înseamnă ELSA pentru mine?

Educaţie. Pe lângă teoria pe care o înveţi la Facultatea de Drept, ELSA îţi oferă un alt fel de educaţie. Practică. Lucrând la proiecte, participând la evenimente, luând contact cu variaţiunile mediului juridic, dobândeşti noi calităţi, aptitudini care te vor ajuta ulterior în cariera de jurist. ELSA te învaţă cum să vorbeşti în public, cum să fii diplomat, cum trebuie redactate anumite documente, cum să îţi organizezi timpul, cum să îmbini utilul cu plăcutul.

Legături. ELSA nu ar exista fără oamenii dinlăuntrul ei. ELSA înseamnă legarea unor prietenii pe viaţă, cunoaşterea persoanelor care profesează în domeniul juridic, contactul cu instituţii naţionale şi internaţionale. Poţi merge la orice eveniment din domeniul juridic din Europa şi e de ajuns doar să pomeneşti de ELSA că toate barierile invizibile care există între necunoscuţi sunt dărâmate. ELSA este un alt tip de relaţionare interumană, diferit de tradiţionalele prietenii şi cunoştinţe. ELSA este un fenomen!

Schimbare. În momentul în care ai păşit în rândul membrilor ELSA, ai făcut primul pas în afara zonei de comfort personal. Cu siguranţă asociaţia va lăsa o amprentă destul de vizibilă asupra caracterului tău, întrucât ai să experimentezi lucruri pe care doar aici le poţi experimenta, îţi cunoşti limitele şi înveţi să le depăşeşti, devii cel care ţi-ai dorit să fii.

Acţiune. Cuvântul “plictiseală” va dispărea din vocabularul tău. Vei deveni un om activ, curios, întotdeauna în căutarea unor lucruri noi, un om care va privi viaţa cu alţi ochi, mai energici, mai pătrunzători.

ELSA este un fenomen uman!

 

 

Această intrare a fost publicată în BL . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *